Plan een gratis consult in.

Servicedesk

Laser Aesthetic® heeft een servicedesk waar u terecht kunt met al uw vragen - telefonisch of per e-mail. U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak, voor informatie over de behandelingen of prijzen. Door gebruik te maken van onderstaand contactformulier kunt u eenvoudig uw vragen stellen of verzoek voor een gratis consult bij u in de buurt aanvragen.

Contactformulier

Bedankt! Uw bericht is ontvangen.

Openingstijden Servicedesk

Maandag t/m vrijdag: 9.00  - 17.00 uur. Zaterdag: 09:00 - 15:00 uur.

Tijdens het weekend, buiten openingstijden en feestdagen is de Servicedesk niet altijd direct telefonisch bereikbaar.

Wijzig uw afspraak

Mocht u onverwacht verhinderd zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk uiterlijk 48 uur van te voren contact met ons op te nemen. We kunnen uw afspraak dan verzetten of annuleren en iemand anders de mogelijkheid bieden uw plaats in te nemen. De kliniek is bereikbaar op telefoonnummer: 023-5100600.

Haarlem hoofdkantoor/vestiging

Bezoekadres: Faradaystraat 2, 2014 EN, Haarlem

Zakelijk contact

Laser Aesthetic® Members

U kunt (zelfstandig) Member worden van Laser Aesthetic®, indien u eigenaar bent van een kap- of beautysalon, spa, sauna e.d. U krijgt dan folders met persoonlijke code en eventueel reclamemateriaal in uw zaak. Voor het doorverwijzen ontvangt u dan aanbrengprovisie. Uiteraard krijgt u dat van ons zwart op wit. Neem contact op met onze servicedesk via 023-5100600 of via info@laser.eu

Franchising ILAF

Indien u affiniteit heeft met cosmetische chirurgie en u bereid bent om te investeren, kunt u een (zelfstandige) vestiging openen in een exclusief (postcode)gebied in binnen- of buitenland. Uw taak is o.a. te zorgen dat de agenda, met onze hulp, vol komt met advies & informatie- gesprekken. Uiteraard wordt u opgeleid, getraind en blijft Laser Aesthetic® verantwoordelijk voor de medische zaken. Uw investering is binnen 2 jaar terugverdiend.