europa's nr. 1

Over ons​

Sinds 1992 is Laser Aesthetic toonaangevend in de haartransplantatie en vanaf 1996 ook in de plastische-, esthetische- en cosmetische chirurgie waarbij het medisch team gebruik maakt van de meest geavanceerde apparatuur en de allernieuwste software die uiteraard regelmatig ge-update wordt.

Laser Aesthetic is gespecialiseerd in de allernieuwste technieken heeft o.a. 25 advies-, informatie en behandelcentra in de Benelux, Düsseldorf, Zurich, Londen, Ibiza, Barcelona, Moskou en Suriname.

Haartransplantatie of gezichtsverjonging? Vet verwijderen of borstcorrectie? Facelift, ooglidcorrectie, lipvergroting of rimpel-behandeling? Wij staan u bij in uw zoektocht naar een mooier gezicht en/of lichaam. In alle vertrouwen en met de beste zorg.

Vele onbekenden en bekenden, zelfs Hollywoodsterren, wisten ons adres te vinden en zijn blij en zeer tevreden. Maar nog belangrijker voor ons is dat u, persoonlijk en anoniem, zich met volledig vertrouwen door ons medisch team in onze klinieken en ziekenhuizen kunt laten behandelen.
Vandaar dat wij u een levenslange garantie geven op veel van onze behandelingen.

Wilt u weer stralen, er jonger en zelfverzekerder uitzien? Belt u dan naar het centrale nummer: 023 - 5100600 of mail naar info@laser.eu voor een gratis en vrijblijvend consult op een locatie bij u in de buurt. Wie weet tot gauw.

Laser Aesthetic, de mooiste investering in uzelf !

WALL OF FAME

 

© 2020 by Laser Aesthetic® All Rights Reserved.   |    Disclaimer  

OVER LASER AESTHETIC

Laser Aesthetic® staat vanaf 1994 bekend als de sterrenkliniek van de Benelux met vele BN'ers en celebrities als klant. Anno 2020 is de markt enorm veranderd en is cosmetisch- en plastische chirurgie bereikbaar en betaalbaar voor iedereen, mede door gespreide betalingsmogelijkheden. Het ervaren team van Laser Aesthetic® is zeer deskundig en blijven vooruitstrevend door constante bijscholing, training en nieuwe vindingen. Laser Aesthetic® investeert continue in de allernieuwste geavanceerde technieken en methoden zodat u de garantie heeft dat er wordt voldaan aan de hoge en strenge kwaliteitseisen. Wij zijn niet alleen specialisten maar ook perfectionisten om u te begeleiden naar een jonger en zelfverzekerder uiterlijk.