Eyeslift® is de verzamelnaam van de ooglidcorrecties van Laser Aesthetic®. De elasticiteit van de huid en de spieren van de oogleden kan verminderen in de loop der jaren. Daardoor ontstaan typische ouderdomsverschijnselen zoals overhangende oogleden, rimpeltjes of wallen. Bij de Eyeslift® wordt overtollige huid verwijderd of aangespannen om rimpeltjes, wallen en/of het daaronder liggende verslapte weefsel te corrigeren.

De behandeling​

Bij het bovenooglid wordt, voorafgaand aan de poliklinische behandeling, op de huid de exacte correctie getekend zoals de aanknopingspunten van overtollige huid, spieren en vetweefsel. Dan volgt de incisie in de natuurlijke huidplooi, de arcadeboog. Bij het onderooglid wordt deze direct onder de wimpers geplaatst. Tevens worden de lachrimpels en kraaienpootjes aan de zijkant van de buitenste ooghoek verwijderd. Deze volgt de natuurlijke lijnen van de huid, zodat het litteken t.z.t. niet zichtbaar is. Of er wordt aan de binnenkant van het onderooglid een incisie gemaakt en het overtollige vet verwijderd.

De kosten

Bovenoogleden € 1.650,-

Onderoogleden (wallen) € 1.650,-

Boven - en onderoogleden € 2.500,-

Ooglidcorrectie
vanaf €1.199,-
Geen last meer van zware hangende oogleden
Show More

Behandelgebied

Boven- en/of onderoogleden (wallen)

De voordelen

  • Behandelingsduur van max. 1 uur voor boven- en onderoogleden

  • Poliklinische behandeling onder lokale verdoving of algehele anesthesie

  • Jonger, vrolijke, frissere en zelfverzekerder uitdrukking en uitstraling

  • Geen last meer van zware en hangende oogleden

  • Geen vermoeid uiterlijk

© 2020 by Laser Aesthetic® All Rights Reserved.   |    Disclaimer  

OVER LASER AESTHETIC

Laser Aesthetic® staat vanaf 1994 bekend als de sterrenkliniek van de Benelux met vele BN'ers en celebrities als klant. Anno 2020 is de markt enorm veranderd en is cosmetisch- en plastische chirurgie bereikbaar en betaalbaar voor iedereen, mede door gespreide betalingsmogelijkheden. Het ervaren team van Laser Aesthetic® is zeer deskundig en blijven vooruitstrevend door constante bijscholing, training en nieuwe vindingen. Laser Aesthetic® investeert continue in de allernieuwste geavanceerde technieken en methoden zodat u de garantie heeft dat er wordt voldaan aan de hoge en strenge kwaliteitseisen. Wij zijn niet alleen specialisten maar ook perfectionisten om u te begeleiden naar een jonger en zelfverzekerder uiterlijk.