Dick Advocaat

EUROPA'S NR.1 

Hairlase® FUT en FUE is de meest geavanceerde haartransplantatiemethode ter wereld met een zeer natuurlijke resultaat. Het verschil tussen het eigen haar en een getransplanteerd haartje is niet waarneembaar. Geen zichtbare littekens, veilig en pijnloos in een dagbehandeling met levenslange groeigarantie.

Dick Advocaat

NIEUWE HAARLIJN VOOR EEN ZORGELOOS EN ZELFVERZEKERD LEVEN.

Zorgeloos en zelfverzekerd genieten van het leven. Dat wil iedereen. Haaruitval kan dat zelfverzekerde gevoel echter in de weg staan. Met een nagenoeg pijnloze haartransplantatie door onze experts geniet u weer zorgeloos van het leven! Uw behandeling wordt uitgevoerd met de modernste technieken door gespecialiseerde haarchirurgen. Het resultaat ziet er natuurlijk uit. Niet voor niets zijn wij toonaangevend in de branche.

De behandelingen
 

 Hairlase®, herverdelen van het eigen haar met en zonder laser, is ’s werelds meest geavanceerde, veilige en natuurlijkste haartransplantatiemethode. In slechts één pijnloze poliklinische behandeling van max. 4 uur is het mogelijk om minimaal 5000 haren te verplaatsen met een zeer natuurlijk resultaat en maximale haardichtheid (FUT), gegarandeerd voor het leven.  Of middels de (FUE) haartje-voor-haartje methode 2.250 tot 5.000 haren of meer in 1 dagbehandeling. Het medisch team van Laser Aesthetic® beheerst alle haartransplantatietechnieken, zoals Hairlase® (met en zonder laser), FUT, FUE, SCG, Scarmask, Haarstamcel, haartje-voor-haartje en Robotic Hair Transplantation (RHT).

De behandeling​ 

Uit de haarkrans achter op het hoofd worden haarwortels haar-voor-haar- (FUE) uitgenomen en/of middels een reepje huid met haarwortels verwijderd (FUT) en optisch onzichtbaar gehecht middels de ‘invisable-scar’ techniek (Trichophytic closure). Alle haarworteltjes worden door ervaren verpleegkundigen in de minuscule huidkanaaltjes geplaatst die door de haarchirurg in het kale en dunbehaarde gebied zijn gemaakt. Na 14 dagen volgt de nazorg en zijn er geen sporen van een ingreep meer waarneembaar. Het verplaatste haar gaat na enkele weken gegarandeerd groeien en na 1 jaar is het eindresultaat bereikt.

De kosten

Vanaf €4.000,- tot €8.000,- (Hairlase/FUT/SCG/FUE/Stamcel/RHT), afhankelijk van het aantal te verplaatsen haarwortels, individuele mogelijkheden en uw persoonlijke wensen.

Behandelgebieden

Inhammen, tonsuur, gehele schedel, wenkbrauwen, bakke-baarden, gebieden waar nog nooit haar heeft gegroeid (bijv. om haarlijn te verlagen), snor, littekens, brandwonden, etc.

De voordelen

  • Voor mannen en vrouwen met erfelijke haaruitval

  • Natuurlijke haarlijn en hoge optische haardichtheid

  • Geen zichtbare littekens of huidbeschadigingen

  • Verdichtingsbehandelingen mogelijk

  • U wordt NIET kaalgeschoren

  • Minimaal 5.000 haren in 1 behandeling van max. 5 uur (FUT)

  • Minimaal 2.250 tot 5.000 haren of meer in 1 dagbehandeling (FUE of FUE-XL)

  • Levenslange Groei-Garantie

  • Een jongere en zelfverzekerde uitstraling

  • Keuze uit verschillende technieken afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

27 JAAR ERVARING

De beste chirurgen van Europa. Jarenlange ervaring, trendsetters en perfectionisten.

StERRENKLINIEK

Uitmuntend in persoonlijke zorg. De kliniek van de BN'ers en celebrities.

LEVENSLANGE GARANTIE

U krijgt van ons een levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren.

Vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvend consultaanvraag! Meer dan 20 locaties in de Benelux. Wij nemen zsm contact met u op!

© 2020 by Laser Aesthetic® All Rights Reserved.   |    Disclaimer  

OVER LASER AESTHETIC

Laser Aesthetic® staat vanaf 1994 bekend als de sterrenkliniek van de Benelux met vele BN'ers en celebrities als klant. Anno 2020 is de markt enorm veranderd en is cosmetisch- en plastische chirurgie bereikbaar en betaalbaar voor iedereen, mede door gespreide betalingsmogelijkheden. Het ervaren team van Laser Aesthetic® is zeer deskundig en blijven vooruitstrevend door constante bijscholing, training en nieuwe vindingen. Laser Aesthetic® investeert continue in de allernieuwste geavanceerde technieken en methoden zodat u de garantie heeft dat er wordt voldaan aan de hoge en strenge kwaliteitseisen. Wij zijn niet alleen specialisten maar ook perfectionisten om u te begeleiden naar een jonger en zelfverzekerder uiterlijk.